Wil je nu eindelijk een voldoende staan voor Engels? Say no more!

Ik ben Claudia Wijntuin, een bevoegde docent Engels met meer dan 10 jaar leservaring op verschillende niveau’s, van vmbo kader tot aan mbo niveau 4. Ik geef in Breukelen bijles Engels in het Swib-huis, Kerkplein 18. De lessen worden gegeven van 14 tot 19 uur en ik ga daarbij uit van jouw lesmethode.

Wil je je opgeven of heb je vragen, dan kan je dat doen aan de hand van de contactpagina, of per een mail aan info@leercurves.nl.
Je kan mij ook bellen op 06-4700 65 05

Hoe ga ik te werk?

Ik heb eerst een gratis intake van ongeveer 30 minuten samen met de leerling en eventueel ouders/ verzorgers. Aan de hand van de intake krijg ik inzicht in de aandachtspunten waar ik samen met de leerling aan ga werken. Ik stel dan samen met de leerling een werkplan op en hier werken we wekelijks aan. Mocht er een ander dringend aandachtspunt, bv een naderende grammaticatoets voorbij komen, dan heeft dat voorrang. Tijdens de lessen werk ik vanuit de methodes die de leerling op school gebruikt.